AUTOMATAVILL-SOLAR


Napelem mint befektetés

A befektetés mint érték

Beruházás megtérülési ideje

Befektetés az anyagi és infrastruktúrális biztonságba

Befektetés az energia áremelkedés korlátozásába

Megtérülési időAkció!
Teljes telepítési és üzembehelyezési költséggel kivitelezett napelemes rendszerek!

Napelemes rendszerek
8-10 év gazdaságos, befektetésre  ajánlott megtérülési idővel!

Legújabb technológiás 2020-as termékek

Az árak a hálózatra termelő napelemes rendszer teljes telepítési, és üzembehelyezési költségét tartalmazzák


Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!

Pap Tamás
7200 Dombóvár,
Gyöngyvirág körút 59
Elérhetőség:
Telefon:30/ 490 4328
e-mail: solar@automatavill.hu


 A napelemek gyártása elérte a gyártási költségek minimalizálását, árcsökkenés nem várható, és az elmúlt év vonatkozásában sem volt tapasztalható számottevő változás. Most érdemes megvalósítani, élni a lehetőséggel, az adottságokkal, számos kedvező  pénzügyi, és műszaki termék, és konstrukció segít minden haladó gondolkodású személyiséget, egyént, vállalkozást, közösséget, intézményt.

 Közép és hosszútávon a napelem a legjobb megoldás a költségek csökkentésére. Hitel konstrukcióban is megvalósítható, ideális esetben a törlesztő részlet a megspórolt energia által az energia számla költségszintjével azonos mértékű. A napelem használata könnyedén megtéríti a napelem beruházás kezdeti költségeit. A bankok megtakarítási betétkamatai alacsonyak, nem fizetnek és még a tranzakciós díj is sújtja a megtakarítókat.
 Számottevő hozam realizálását biztonságos, alacsony pénzügyi kockázat mellett, szinte kizárólag a napelemes rendszer megvalósítása biztosítja.

 A pénzügyi befektetések vonatkozásában a hozamon túl, a befektetés biztonsága, és a befektetés kockázata a kritikus pont. Magasabb kockázatú értékjegyek, befektetési alapok, ha a piacon értékét veszítette, elbukott, akkor nem téríti meg senki a kárt az ügyfélnek. A kockázatot mindig a befektető viseli.
  Vannak magasabb hozamot biztosító pénzügyi termékek, jellemzően tőzsdei értékpapírok, befektetési jegyek, befektetői alapok, vagy részvények, de azok sokkal magasabb befektetői kockázatot is hordoznak, és azt az ügyfél viseli, vállalja, akár el is veszítheti a hozamán túl a tőkéjét is. Mert a betétbiztosítási alapok, befektetővédelmi alapok védelme nem terjed ki rájuk. Lásd a közelmúlt "bróker-botrányait"! A napelemes rendszer pedig nincs kitéve a "tőzsdecápáknak". Napelemes beruházással 6%-10% hozamot lehet realizálni kockázatmentesen évente. Banki betéttel 0,5% - 3% kamat napjainkban magasnak mondható, tekintve a tranzakciós díjat. Államkötvényekkel mennyi hozamot lehet elérni, 1% - 3,5% kamatot? Befektetési alapok 3%-6% hozamot hozhatnak megosztott kockázattal, a veszteséges-nyereséges ügyletek valamelyest kiegyenlítik egymást. Tőzsdén lehet akár 10% körüli hozamot elérni, de lehet ennél többet is veszíteni, ennek a kockázatát is a befektető viseli, és ahhoz nagyobb befektetésekkel kell megjelenni, brókert kell megbízni, és menedzselni kell. Laikusként kisebb hozamot realizálhat, magas pénzügyi kockázattal.
- A napelemes rendszer amennyi idő alatt megtérül, legalább annyi ideig, vagy többszörösen (2-3-szor) annyi ideig hasznot termel.
- A napelemes rendszerrel a befektetéséért cserébe mindjárt fizikai valójában terméket, értéket kap az ügyfél. Növeli az ingatlana értékét. - Számos állami támogatásos megtakarítási forma, hitelkonstrukció, és pénzügyi termék áll rendelkezésre, széles ügyfélkör számára, az igények széles skáláján. Lakossági, vállalkozási, és közintézményi szereplők részére. Közép-, és hosszútávon a tényleges költség, és pénzmegtakarítás szempontjából a napelem a legjobb választás.

 Befektetés a jelenbe, és a jövőbe.Elérhetőség:

Telefon:+36 30/ 490 43 28
e-mail: solar@automatavill.hu