AUTOMATAVILL-SOLAR


Napelem mint befektetés

A befektetés mint érték

Beruházás megtérülési ideje

Befektetés az anyagi és infrastruktúrális biztonságba

Befektetés az energia áremelkedés korlátozásába

Megtérülési idő


Akció!
Teljes telepítési és üzembehelyezési költséggel kivitelezett napelemes rendszerek!

Napelemes rendszerek
8-10 év gazdaságos, befektetésre  ajánlott megtérülési idővel!

Legújabb technológiás 2020-as termékek

Az árak a hálózatra termelő napelemes rendszer teljes telepítési, és üzembehelyezési költségét tartalmazzákRendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!


Pap Tamás
7200 Dombóvár,
Gyöngyvirág körút 59
Elérhetőség:
Telefon:30/ 490 4328
e-mail: solar@automatavill.hu

Befektetés az anyagi és infrastruktúrális biztonságba

Napelemmel nem csak pénzt takaríthatunk meg azáltal, hogy a villanyszámlán spórolunk! Napelem befektetésként is kiválóan működik. Megtérülésén túl hozamot is realizál a pénzügyi befektetés közép és hosszú távon. A megtérülésen túl, a hozamához azonnal "hozzájut", hiszen "a nem kiadott pénz" a költségcsökkenés általi "megtakarítás" lesz a tiszta hozam, vagyis azonnal ottmarad a kezében, és rendelkezhet vele. Míg egy számottevő hozamot biztosító 20 éves lejáratú államkötvény hozama a futamidő végén realizálódik, akkor jut hozzá.
- A napelemes befektetés más formákhoz képest kiszámíthatóbb és biztosabb profitot  jelent.
- Befektetésének hozama alig kiszolgáltatott a kamatoknak, a világpiac változásainak.
- Napelemes rendszert befektetési céllal is megvalósíthat.

A napelem-befektetés pénzügyi vonatkozásban a legbiztonságosabb befektetés.
- Hosszútávon élvezhető.

 Függetlenedhet nagy részben az áramszolgáltatótól, hiszen a megtermelt energia az Öné, rendelkezésére áll és akár hűthet vele, fűthet is vele, főzhet vele, előállíthat használati meleg vizet vele, élvezheti a szórakoztató elektronika eszközeit, elektromos biciklit, autót tölthet, stb.
 Napjainkban az energia előállítása az egyik legnagyobb üzlet. A közeljövőben jelentős részben az energia fogja meghatározni Földünk gazdaságát. Gondoljunk csak bele, hogy a Föld ásványi tartalékainak, a kőolaj, földgáz vagy szén nyersanyag készleteinek végességére, sőt az édesvizet, a termőföldet, és a levegőt is ide sorolhatjuk. Ezek a világunk legfontosabb erőforrásai. A nagy olajtermelő országok pl. Szaúd-Arábia már készülnek az olaj utáni időre, és napelemes erőmű parkokat létesítenek az ország villamos energia ellátására, hozzá kell tenni atomerőművet is építenek, valószínűleg a termelt felesleges energiát a piacokon kívánják értékesíteni. A globális nagyhatalmak mind egyetértenek abban, hogy a megújuló energiákat kell sokkal nagyobb arányban hasznosítanunk. Ilyenek például a szélenergia, a vízenergia, a geotermikus energia, a bioenergia és a napenergia. A napenergia adja a legtöbb energiát, és érhető el legkönnyebben mindenhol a Földön. Nem zajos, nem környezetszennyező, élőhelyünkhöz könnyedén illeszthető, nincs útban, nem foglal külön helyet, elfér bárhol, praktikus.

 Előrelátónak kell lennünk, a jövőre kell gondolnunk, és biztosítani mind az anyagi, és infrasrtrukturális biztonságunkat közép-, és hosszútávon, mind a szűkebb környezetünkben, és a világban. A napelem a legjobb választás a hosszútávú tényleges költség és pénzmegtakarítás szempontjából. A napelem használata idővel könnyedén megtéríti a napelem beruházás kezdeti költségeit. Egy jó emberi, és gazdasági döntés alapja lehet.Elérhetőség:

Telefon:+36 30/ 490 43 28
e-mail: solar@automatavill.hu