AUTOMATAVILL-SOLAR


Napelem mint befektetés

A befektetés mint érték

Beruházás megtérülési ideje

Befektetés az anyagi és infrastruktúrális biztonságba

Befektetés az energia áremelkedés korlátozásába

Megtérülési idő


Akció!
Teljes telepítési és üzembehelyezési költséggel kivitelezett napelemes rendszerek!

Napelemes rendszerek
8-10 év gazdaságos, befektetésre  ajánlott megtérülési idővel!

Legújabb technológiás 2020-as termékek

Az árak a hálózatra termelő napelemes rendszer teljes telepítési, és üzembehelyezési költségét tartalmazzák
Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!

Pap Tamás
7200 Dombóvár,
Gyöngyvirág körút 59
Elérhetőség:
Telefon:30/ 490 4328
e-mail: solar@automatavill.hu


 A villamos energia áremelkedését ma a kormánypolitika szablya meg, szociálpolitikai kérdésként kezelik, a rezsicsökkentés idővel ki fog fulladni, az energia szolgáltató cégek veszteséggel, vagy a működésük határán sokáig nem tudnak létezni. Kivonul és vissza adja a Magyar Állam kezébe, mint ahogy már megtörtént a gáz üzletágban egy Budapesti szolgáltató részéről. Viszont az állam az adófizetők pénzéből kénytelen kompenzálni a veszteségeket, amit nem tud a végtelenségig megtenni. Az első gazdasági hullámvölgy, lejtmenet, feléli a rezsicsökkentést, vagyis csak idő kérdése mikor kell megszüntetnie, és a villamos energia árát számottevően megemelni. Jelenleg a világpiaci helyzet kedvező. Jelenleg! Az is hullámzik, és elér bennünket. Magyarország energiahordozókban szegény ország. Felkészült embereket, gazdaságokat nem ér meglepetés.
 A napenergia hasznosítása hozzájárul a villamos energia áremelés mérsékléséhez, esetleg még az emelkedését is megakadályozhatja. Azáltal, hogy sok kis háztartás az energia felhasználás szükségleteit saját maga biztosítja, kevesebb energiahordozót kell behozni az országba, kiválthat egy atomerőmű blokknyi energiát, vagy egy alacsony hatásfokkal működő, öreg, környezetszennyező széntüzelésű alap erőművet. Esetleg egy import energiahordozóra épülő gázerőművet lehet leállítani, vagy szakaszos üzemben csúcserőműként járatni.
 A pillanatnyilag nem felhasznált, termelt energia áldásos a magyar villamosenergia rendszerben, a szolgáltatónak is kedvező, mert nem a nagykereskedői energia piacon kell beszereznie, és távolról 100km-ekről leszállítania veszteséggel, hanem mindjárt helyben termelődik, ahol azonnal fel is használják a rendszerében. Az energia átvétele és elszámolása biztosított a termelő felé. A Magyar Kormány is elkötelezett a megújuló energia termelésben. A Föld energia erőforrásai hosszútávon kimerülőben vannak. A világ minden táján a megújuló energiára koncentrálnak, csoportosítanak át anyagi javakat, szabadítanak fel pénzügyi erőforrásokat. A környezetvédelem szempontjából, nem mindegy milyen szennyezett környezetben élünk milyen "örökséget" hagyunk magunk után a következő generációknak.
 Nem mindegy milyen "ökológiai lábnyomot" hagyunk magunk után! Nem mindegy hogy a nyomdokainkba lépkedhetnek, vagy azt látják, hogy "iderondítottak" elődeik,  és ebben kell torkig közlekedni, és lassan eltakarítani majdan. Amelyek egyben napjaink problémája is. Sok esetben megoldatlan, megoldhatatlan a civilizáció felkészültsége, felkészületlensége közepette. A leginkább környezet- szennyező, az emberi tevékenység.

 Leszünk annyian, hogy a visszájára fordítsuk a káros folyamatokat?!

 

Elérhetőség:

Telefon:+36 30/ 490 43 28
e-mail: solar@automatavill.hu