AUTOMATAVILL-SOLAR
A nap ereje

Canadian Solar


 

Cégismertetők:


Canadian solar

LG Solar

Sharp Solar

Trina Solar

Termékjellemzők

Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!


MOnokristályos napelem


Fa a természetben

Bolygó az éltető napfényben

Napnyugta


Rövid cég ismertető

Canadian Solar


Canadian Solar az energia szolgáltatás területén működik 24 országban, 6 kontinensen. Számos naperőművet épít, és épített világszerte A napenergia hasznosítása kiemelt terület a vállalat életében, filozófiájában, a világ egyik vezető napelem modul gyártója, valamint szolgáltatásai, napenergia műszaki megoldásai széleskörűen kiszolgálja ügyfeleit.

Canad 
8900 munkavállalót foglalkoztat világszerte. 15 éve működik a vállalat. 400 szabadalmat jelentettek be világszerte. K+F beruházások több, mint 600 millió $ értékben valósított meg, 400 kutatómérnök, és technikus dolgozik a kutatások folyamatos, és eredményes javítása érdekében.

Canadi felhokarc

A Canadian Solar világszerte elismert napenergia-ipari fejlesztője. Moduljaira 10 év kibővített garancia, anyag és gyártási hibákra. 25 év lineáris teljesítménygarancia.

Canadian_mezoKiemelt terület a napenergia hasznosítás

Magyarországon a fotovoltatikus napenergia cellák elterjedtsége alacsony, kb. 2,7% körüli. Ma még bőven van szabad kapacitás a Háztartási Méretű Kis Erőmű (HMKE) energia-termelésben. Ha valaki komolyan elhatározza, elkötelezi magát az ügy mellett, akkor fontos hogy időben lépjen. Mi fontosabb, mint az életünk, mindannyiunk jövője! A környezetünk a jólétünk alapja. Létjogosultsága van minden m2 megújuló energiának életünkben, jövőnkben.

A napenergia villamos energiaként való hasznosítása, az értelmes műszaki fejlesztések, az ingatlan-tulajdonosnak és családjának, szeretteinek életük komfortosabbá tételének, jövőjükre vonatkozó elképzeléseiknek, álmaik, függetlenedési vágyaik, értékrendjeik, önmegvalósításuk, személyiségük kiteljesedésének realitása, színtere.

A vállalkozás teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.
Kérjen személyes tanácsadást, felmérést, árajánlatot!
Egyedi, helyszínre, egyénre, személyre, vagy vállalkozásra szabott ajánlatok.

Elérhetőség:
Telefon: +36 30/ 490 4328
e-mail: solar@automatavill.hu

A nap fényében tündöklő Föld
Szikrázó napsütés

Jegesmedve a jégtáblán
Készüljünk fel együtt a korlátlanul rendelkezésre álló napenergia hasznosítására, hogy energia hozamát kiaknázzuk! A levegot, a környezetet az embert nem terhelo módon!
Kedvezmények, akciók !
Fotovoltatikus napcella

Zöld ház

Nap az örök körforgás

monokristályos napelem

A visszaforgatható napenergia

Egyezség