AUTOMATAVILL-SOLAR
A nap ereje

LG

Cégismertetők:


Canadian Solar

LG Solar

Sharp Solar

Trina Solar

Termékjellemzők

Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!

MOnokristályos napelem

Fa a természetben

Bolygó az éltető napfényben

Napnyugta

Rövid cég ismertető

Lg

LG Solar


Az LG egy márkanév alatt egyesíti a kiemelkedő teljesítményt eredményező mérnöki tevékenységet, tervezést és gyártást.

A cég 1958-ban Koo In-Hwoi alakította meg dél-koreában GoldStar néven. LG Electronics, Inc. Az (LG) a szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítója és technológiai megújítója világszerte. A vállalat, amely több mint 91,000 alkalmazottat foglalkoztat a világ 117 különböző pontján. Az LG négy üzleti részlegből áll, amelyek a következők: Home Entertainment (szórakoztató elektronika) LED LCD tévék, LCD televíziók, plazmatévé-készülékek, audio, video termékek, optikai tárolók.

Mobile Communications (mobilkommunikáció) Mobiltelefon (CDMA/GSM/3G/4G), mobiltelefon-kiegészítők., Home Appliance (háztartási elektronika) Mosógépek, hűtőszekrények, porszívók, mikrohullámú sütők, valamint Air Conditioning and Energy Solutions (légkondicionálási és energetikai megoldások) Lakossági légkondicionálók, kereskedelmi légkondicionálók, otthoni megoldások, kompresszorok. Termékek magas hatásfokkal, környezetbarát módon működnek.

Üzleti megoldásai a fűtés területén a THERMA V hőszivattyú, üzleti megoldások vállalati ügyfelek számára: Monitorok, TV és monitor termékek üzleti partnerek számára, autós információs és szórakoztató rendszerek.

Az LG a laposképernyős televíziók, audio- és hangrendszerek, mobiltelefonok, légkondicionáló készülékek és mosógépek egyik vezető gyártója a világon.

Az LG Electronics a környezetbarát napenergia területén is jelentős előrehaladást ért el. 2008-ban a vállalat bejelentette 'Life's good when it's green'. (Jobb az élet amikor az környezetbarát) kezdeményezését.

Az LG célja, hogy évente 30 millió tonnával csökkentse a termékei életciklusa alatt kibocsátott üvegházhatású gázok mennyiségét, illetve 150 000 tonnával csökkentse ezek kibocsátását 2020-ig. A vállalat csökkentette a káros anyagok használatát gyártási folyamatai során, és ezt az európai TÜV Rheinland, valamint az egyesült államokbeli UL hivatalok is elismerték.

Az LG napenergia üzletágának bevezetése során az LG Electronics környezetbarát vezetésének alapjait alkalmazták. Nem elégszünk meg azzal, hogy környezetbarát működést folytatunk, hanem elősegítjük a fenntartható jövő építését is.

LG Solar A szórakoztatóelektronikai, mobilkommunikációs és háztartási elektronikai termékek vezető szállítójaként, az LG már kiváló minőségű napenergia-termékeket is előállít. A megbízható LG márka innovatív termékeket kínál, és neve egyedülálló módon összefonódik a minőséggel és a megbízhatósággal.


Az LG Solar a választás lehetőségét kínálja Önnek. Akár bővíteni szeretné meglévő rendszerét, akár napelemes rendszerének teljesítményét maximalizálná, minden termékünkhöz igénybe veheti az iparág legátfogóbb jótállási programját.

Fedezze fel a napelemek új generációját, amely új korszakot nyit: a NeON napelem modul sorozat az LG-től. A megnövelt teljesítméy m2-ként, az alacsonyabb rendszer költség és magasabb hozam, az n-típusú NeON napelemek akár 360Wp teljesítménnyel még gazdaságosabbak. Kiváló minőség.

Lifs_good


Kiemelt terület a napenergia hasznosítás

Magyarországon a fotovoltatikus napenergia cellák elterjedtsége alacsony, kb. 2,7% körüli. Ma még bőven van szabad kapacitás a Háztartási Méretű Kis Erőmű (HMKE) energia-termelésben. Ha valaki komolyan elhatározza, elkötelezi magát az ügy mellett, akkor fontos hogy időben lépjen. Mi fontosabb, mint az életünk, mindannyiunk jövője! A környezetünk a jólétünk alapja. Létjogosultsága van minden m2 megújuló energiának életünkben, jövőnkben.

A napenergia villamos energiaként való hasznosítása, az értelmes műszaki fejlesztések, az ingatlan-tulajdonosnak és családjának, szeretteinek életük komfortosabbá tételének, jövőjükre vonatkozó elképzeléseiknek, álmaik, függetlenedési vágyaik, értékrendjeik, önmegvalósításuk, személyiségük kiteljesedésének realitása, színtere.

A vállalkozás teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.
Kérjen személyes tanácsadást, felmérést, árajánlatot!
Egyedi, helyszínre, egyénre, személyre, vagy vállalkozásra szabott ajánlatok.

Elérhetőség:
Telefon: +36 30/ 4904328
e-mail: solar@automatavill.hu

A nap fényében tündöklő Föld


Szikrázó napsütés

Jegesmedve a jégtáblán

  Készüljünk fel együtt a korlátlanul rendelkezésre álló napenergia hasznosítására, hogy energia hozamát kiaknázzuk!
  A levegőt, a környezetet az embert nem terhelő módon!


Fotovoltatikus napcella


Zöld ház


Nap az örök körforgás


monokristályos napelem
 

A visszaforgatható napenergia


Egyezség