AUTOMATAVILL-SOLAR
A nap ereje


Akció!
Teljes telepítési és üzembehelyezési költséggel kivitelezett napelemes rendszerek!

Napelemes rendszerek
8-10 év gazdaságos, befektetésre  ajánlott megtérülési idővel!

Legújabb technológiás 2020-as termékek

Az árak a hálózatra termelő napelemes rendszer teljes telepítési, és üzembehelyezési költségét tartalmazzákTársadalmi felelősségünk

A Napenergia létjogosultsága az életünkben

Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!      

Hazánk energiában szegény ország, behozatalra szorul energiahordozókból. A napenergia hasznosításának az egyéni érdekeken felül az ország számára is nemzetgazdasági haszna van. A külkereskedelmi egyensúly javulása által. Magyarországon a napenergia hasznosításban akkora potenciális lehetőség van, hogy az ország villamos igényét nem képes fedezni, de egy atomerőmű blokknyi energiát kiválthat. A ma élő aktív, érett, a társadalom alapját adó fiatal- középkorú, és idősebb korosztályok generációinak, a ma emberének felelőssége, hogy biztosítsa a jövő generációinak, a gyerekeknek az élhető, lakható bolygót.

Felül emelkedve a gazdasági szempontokon, ez egy a jövőbe való befektetés az élhetőbb környezetért, jövőért, az egészségünkért, a levegőért, az ivó vizünkért, a táplálékunkért, és utolsósorban a háztartási kiadásaink csökkenéséért. Ma Magyarországon a foto-voltatikus napenergia cellák elterjedtsége alacsony, ma még bőven van szabad kapacitás a HMKE energia-termelésben. Ha valaki komolyan elhatározza, elkötelezi magát az ügy mellett, akkor fontos hogy időben lépjen. Mi fontosabb, mint az életünk, mindannyiunk jövője! Létjogosultsága van minden m2 megújuló energiának életünkben, jövőnkben. Az Ön ingatlanának, tetőszerkezetének kialakítása, és tájolása déli, vagy dél-nyugati, ha ideális napelemes erőmű létesítésére, éljen ezzel a kiaknázatlan lehetőséggel, és hasznosítsa a maga, és a szűkebb környezete, és a Föld javára!

A napenergia villamos energiaként való hasznosítása, az értelmes műszaki fejlesztések, az ingatlan-tulajdonosnak és családjának, szeretteinek életük komfortosabbá tételének, jövőjükre vonatkozó elképzeléseiknek, álmaik, függetlenedési vágyaik, értékrendjeik, önmegvalósításuk, személyiségük kiteljesedésének realitása, színtere.


Elérhetőség:
Telefon: +36 30/ 490 43 28

e-mail: solar@automatavill.hu

 A visszaforgatható napenergia  

A nap fényében tündöklő Föld

monokristályos napelem