AUTOMATAVILL-SOLAR
A nap ereje

SHARP


Cégismertetők:


Canadian Solar

LG Solar

Sharp Solar

Trina Solar

Termékjellemzők

Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!
MOnokristályos napelem

Fa a természetben
Bolygó az éltető napfényben

Napnyugta
Rövid cég ismertető

Sharp-electicyti
 Sharp eredete 1912-ig vezethető vissza. 1912 szeptember 15-én Tokuji Hayakawa úr megalapította kis fémfeldolgozó üzemét Tokióban. Már akkor is az innováció jelentette a siker fő kulcsát. A Sharp alapítója első szabadalmát 18 éves korában jegyezte be – ez volt a "Tokubijo", egy övkapocs. A vállalkozás 3 alkalmazottal és mindössze 50 Yen tőkével indult.
Innovatív termékek és megbízható üzleti stratégia révén a kisvállalkozás folyamatosan növekszik. 1915-ben Hayakawa feltalálta a világ első mechanikus töltőceruzáját – a “Mindig hegyes ceruzát” (Ever Sharp Pencil). A vállalat neve ebből a találmányból ered és a "Mindig hegyes ceruza" a Sharpot jelképezi, mint az innovatív erő és az úttörő szellem szimbólumát.

 Közel száz évvel a vállalat megalapítása óta a Sharp továbbra is hű gyökereihez és elveihez.
A Sharp célja, hogy javítson az emberek életminőségén - korszerű technológiák használatával és az innováció, a minőség, a környezetvédelem, az értékek és a dizájn iránti elkötelezettségén keresztül.

  A Sharp Solar 1959 óta tesz erőfeszítéseket úttörőként a kutatás és fejlesztés napenergiai megoldások vezette úton. Napelemei a kezdetektől fogva ott működnek a világűr hidegében, Sharp fekete feher a hajózás _világítótornyainak elszigeteltségében, nemzeti _program keretében napelemei a lakosság, és a közintézmények tetejét fedik le, és teljesítenek napelemei. Az első napelemes számológépek a SHARP nevéhez fűzhetők, melyek a világon széles körben ismertek.
Sharp vörös  Hitvallása szerint ha energiát fogyasztunk, létre _kell hoznunk hozzá a teljesítményt is! És ezt a SHARP vállalat a saját gyártására, termelésére, ipari tevékenységére vonatkozólag teljesíti. Nevéhez fűződik számos kutatási terület, napelemes kísérleti autók, hordozható eszközök napelemes moduljai teszik szebbé az emberek életét szerte a világon. Számos napelemes erőmű létesítése fűződik a tevékenységéhez világszerte. Európai beruházásai az európai piacok napelemmel való ellátására létesülnek, és futtatják fel a gyártást. Japán technológia párosul a német precízséggel, minőséggel.
Sharp alahuzassal A SHARP az elektronikai iparág meghatározó szereplője, mind az üzleti piacok, mind a lakossági szegmensek tekintetében. Plazmavágó berendezései, Lézertechnika alkalmazása, nagy teljesítményű nyomtatói állnak helyt az iparban, az üzleti világban. Kiváló minőségű háztartási berendezései, készülékei mosógépek, mosogatógépei, hűtő-fagyasztó, klíma berendezései, professzionális fénymásolók teszik minőségivé a háztartások életét. Számítástechnikai eszközei, projektorok, LCD monitorok, csendes, nagy kapacitású háttértárolói teljesítenek megelégedésre. Szórakoztató elektronikai készülékei, igazi hangzás élményt nyújtó Hi-Fi készülékei, nagyfelbontású LCD televíziói, és végeláthatatlan sokaságú termékkel fedi le a piacokat magas minőséget képviselve, és lepi meg a világot, könnyebbé, szebbé téve az emberek életét, mindennapjait egy évszázad alatt. A SHARP vállalatot aktív társadalmi, és környezettudatos élet jellemzi. A világ legnagyobb napelem gyártói közt jegyzik a SHARP SOLAR vállalatot. Napelem moduljaira 10 év termékgarancia, és 25 év lineáris teljesítmény garancia vonatkozik. Magas hatásfok jellemzi napelemes moduljait. Határozott termékmegjelenés.
100 ev


Kiemelt terület a napenergia hasznosítás

Magyarországon a fotovoltatikus napenergia cellák elterjedtsége alacsony, kb. 2,7% körüli. Ma még bőven van szabad kapacitás a Háztartási Méretű Kis Erőmű (HMKE) energia-termelésben. Ha valaki komolyan elhatározza, elkötelezi magát az ügy mellett, akkor fontos hogy időben lépjen. Mi fontosabb, mint az életünk, mindannyiunk jövője! A környezetünk a jólétünk alapja. Létjogosultsága van minden m2 megújuló energiának életünkben, jövőnkben.

A napenergia villamos energiaként való hasznosítása, az értelmes műszaki fejlesztések, az ingatlan-tulajdonosnak és családjának, szeretteinek életük komfortosabbá tételének, jövőjükre vonatkozó elképzeléseiknek, álmaik, függetlenedési vágyaik, értékrendjeik, önmegvalósításuk, személyiségük kiteljesedésének realitása, színtere.

A vállalkozás teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.
Kérjen személyes tanácsadást, felmérést, árajánlatot!
Egyedi, helyszínre, egyénre, személyre, vagy vállalkozásra szabott ajánlatok.

Elérhetőség:
Telefon: +36 30/ 4904328
e-mail: solar@automatavill.hu

A nap fényében tündöklő Föld


Szikrázó napsütés


Jegesmedve a jégtáblán

Készüljünk fel együtt a korlátlanul rendelkezésre álló napenergia hasznosítására, hogy energia hozamát kiaknázzuk!
  A levegőt, a környezetet az embert nem terhelő módon!


Fotovoltatikus napcellaZöld házNap az örök körforgásmonokristályos napelem
 


A visszaforgatható napenergiaEgyezség