AUTOMATAVILL-SOLAR
A nap ereje

Egy vezető világmárka
Trina Solar
TIGOCégismertetők:


Canadian Solar

LG Solar

Sharp Solar

Trina Solar

Termékjellemzők


Rendelkezzen a szolgáltatásokkal megelégedésére!

MOnokristályos napelem
Fa a természetben


Bolygó az éltető napfényben


NapnyugtaRövid cég ismertető
Trina_logo
          

Trina Solar a Top 10 napelemgyártók rangsorát az élen vezeti már évek óta ezt a mezőnyt. 1997-ben alapították, és a foto-voltatikus napelemek gyártására specializálódott. Közel két évtizedes fejlesztési múlt áll a multinacionális cég hátterében, amely meghozta a vállalat számár az eredményét. A Trina Solar a globális napenergia piac nagy befolyással bíró alakítója, valamint a napelem modulok, megoldások és szolgáltatások vezető alakja. A Trina Solar minden földrészen jelen van, 18 képviseleti irodát tart fent, ebből 7-et Európában. Precíz összeszerelés, magas szintű műszaki tartalom mellett a folyamatos fejlesztés jellemzi ezeket a napelemeket elérhető, versenyképes áron. Nagyon jó ár / érték arány a sikerének egyik titka. Más gyártókkal való együttműködés, a kompatibilitás jellemző termékeire. Jól kivitelezett technikai megoldások, keskeny és elegáns tervezés, optimalizált teljesítmény, 10 év termékgarancia, 25 év teljesítménygarancia.
A német PHOTON Magazin (legismertebb német szaklap) napelem modul tesztjein évek óta jó eredményeket érnek el a vizsgált Trana Solar napelem modulok. Jó minőségű kínai napelem versenyképes áron. Meggyőző, és elismerésre méltó eredményeket értek el. A Trina Solar egyike azon kevés vállalatoknak, akik fejlesztésben, gyártásban, értékesítésben, és tesztelésben is képviseltetik magukat. A nagy múltú versenytársak mellett rövid idő alatt egyedülálló eredményeket ért el, mind gyártásban, mind fejlesztésben, innovatív megoldások tekintetében. Sikerük kulcsa a magasan képzett, eltökélt, hivatástudatos 8 tagú vezetősége, összehangolt professzionális munka eredménye. Magasan képzett szaktudással rendelkező fejlesztő csapat sikere. Szakmai elismerése a Trina Solar vállalatnak az a tény, hogy a Trina Solar volt a világon az első olyan vállalat, amely megkapta az UL "Client Test Data Program" engedélyt. Ennek értelmében nemcsak a saját, de más cégek termékeit is hitelesen tesztelheti. Ez egyfajta elismerés a szakmától, elismerése a szaktudásnak, a precizitásnak, és az alkalmazott eljárásaik magas színvonalának. Saját termékeit a gyártási folyamat minden állomásán szigorú tesztnek veti alá a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében. 30 különböző tesztelést végeznek a gyártási folyamat során. A Trina Solar termékei kompatibilisek a piacon megtalálható legtöbb napelemes rendszer elemmel.

A Trina Solar a világ vezető napelemgyártója a legtöbb értékesített napelemmel. Kitűnő minőségű és nagyon jó ár/érték arányú Monokristályos, polykristályos, valamint okos, vagy SMART napelemes modulokkal van jelen. Úttörő munkát végez a SMART modulok fejlesztésében a szakmában, a TIGO optimalizálóval újabb sikert, és elismerést nyert a világban, valamint más gyártók termékeivel invertereivel is kompatibilis.
A PD05 napelem modul sorozat közkedvelt a vásárlók körében. Kompatibilis a piacon megtalálható majdnem összes napelem rendszer komponenssel. Az iparág egyik legmegbízhatóbb napelem modulja, számtalan különböző területen és helyszínen bizonyította teljesítményét. Nagyon sikeresek voltak a DC 05A.08 moduljai a legjobb monokristályos technológiát képviselték, jobb hatásfok, nagyobb teljesítmény, több termelt energia jellemzte őket. Jelenleg a PERC technológiás, félcellás kivitelű nagyon hatékony, kiemelkedő hatásfokkal üzemelő 375-400W teljesítményű solar panelek a legmegfelelőbbek a széleskörű igényeknek. Beszállítói a világ vezető elektronikai alkatrész gyártói. A Trina Solar igazi XXI. századi High-tech vállalat.Trina_Smart          Tigo 


Kiemelt terület a napenergia hasznosítás

Magyarországon a fotovoltatikus napenergia cellák elterjedtsége alacsony, kb. 2,7% körüli. Ma még bőven van szabad kapacitás a Háztartási Méretű Kis Erőmű (HMKE) energia-termelésben. Ha valaki komolyan elhatározza, elkötelezi magát az ügy mellett, akkor fontos hogy időben lépjen. Mi fontosabb, mint az életünk, mindannyiunk jövője! A környezetünk a jólétünk alapja. Létjogosultsága van minden m2 megújuló energiának életünkben, jövőnkben.

A napenergia villamos energiaként való hasznosítása, az értelmes műszaki fejlesztések, az ingatlan-tulajdonosnak és családjának, szeretteinek életük komfortosabbá tételének, jövőjükre vonatkozó elképzeléseiknek, álmaik, függetlenedési vágyaik, értékrendjeik, önmegvalósításuk, személyiségük kiteljesedésének realitása, színtere.

A vállalkozás teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére.
Kérjen személyes tanácsadást, felmérést, árajánlatot!
Egyedi, helyszínre, egyénre, személyre, vagy vállalkozásra szabott ajánlatok.

Elérhetőség:
Telefon: +36 30/ 4904328
e-mail: solar@automatavill.hu

A nap fényében tündöklő Föld


Szikrázó napsütés


Jegesmedve a jégtáblán

Készüljünk fel együtt a korlátlanul rendelkezésre álló napenergia hasznosítására, hogy energia hozamát kiaknázzuk!
  A levegőt, a környezetet az embert nem terhelő módon!Fotovoltatikus napcellaZöld házNap az örök körforgás


monokristályos napelem

 

A visszaforgatható napenergiaEgyezség